PUISI/GURIT~KIDUNG RINEKSO ING WENGI
The Power to be your best ternyata tak ku duga, di sini mulai cerita

2012.4124 - 259.WAR
KRONOLOGIS KARYA » PUISI/GURIT~KIDUNG RINEKSO ING WENGI ± Puisi - Cinta © WaraSrikandi. Posted : 2012-09-11 : 18:07:24 (2960 hari 05:11:40 lalu) HITS : 5412 Mutiara Sukma Portal Karya Seni dan Sastra lyrict-lagu-pilihan-lama DAMAI BERSAMAMU Chrisye (306940) kumpulan puisi mutiarasukma0
  RESENSI :
Tembang katresnan kang lumantar saking lire bayu ing poking wengi iki
Mutiara Sukma Situs Karya Seni dan SastraKarya inspirasi ini bebas dibagikan
  SELENGKAPNYA :
PUISI/GURIT~KIDUNG RINEKSO ING WENGI WaraSrikandi .--    Sumber : Koleksi pribadi Wara Srikandi ono kidung rinekso ing wengi,
nalikane mripat sumuruh antarane turu lan tangi
kidung kang lamat ngrasuk tumresep sajroning ati
tembang katresnan kang lumantar saking lire bayu ing poking wengi iki

sepi mamring koyo dene jerone ati kang kadung atis
tembang wengi awujud rintiking gerimis
tetimpal swara lirih saka dada kang nggegiris
swara ati dede swara saka lambe kang lamis

duh kusumo, dak lamun sauntoro parasmu
kanti seseling pangarep-arep nggegayuh tresnamu
nrajang kabeh kang dadi kalang rasa
puput mbabat opo kang dadi ganjel ing dada

duh gusti, kanti sumebyaring roso kangen kang wus kaudal
lerem anggone kemrusuk dada kang koyo kasungsal
wis tak remke mripatku ben enggalo budal
papan impen panggayuhku kang tentrem tanpo nglairke rasa semendal

nakulo 14, 24.11.2011

Jawa Timur, 2012-09-11 : 18:07:24
Salam Hormat
Wara Srikandi

Wara Srikandi mulai gabung sejak tepatnya Kamis, 2012-06-21 15:41:56. Wara Srikandi dilahirkan di Malang mempunyai motto
Puisi : 18 Karya
Cerita Pendek : 4 Karya
Total : 22 Karya Tulis
Kastil Cinta Ku, 2020-10-19 | 23:19:04
DAFTAR KARYA TULIS Wara Srikandi
Isi Komentar PUISI/GURIT~KIDUNG RINEKSO ING WENGI 4124
Nama / NameEmail
Komentar / Comment
BACK




ATAU berikan Komentar mu untuk karya PUISI/GURIT~KIDUNG RINEKSO ING WENGI 4124 di Facebook



Terimakasih
KASTIL CINTA KU ,



CORNER KASTIL CINTAKU Mutiara Sukma

MIS Mutiara Sukma : Dian Tandri | Suryantie | Ade Suryani | Arum Banjar Sarie | Ambar Wati Suci | Chintia Nur Cahyanti